Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Julmustkokta dadlar

God Fortsättning på er alla ostkompisar, och tack alla kära kunder som gjort även denna jul till en ostens och kexets högtid. Både i kexfabriken och ostbutiken i Saluhallen har vi jobbat hårt och fått iväg massor av godsaker till förhoppningsvis nöjda kunder.

Har ni någon Stilton kvar? I så fall, här är ett läskande och läskigt kompott-tips som passar bra till en salt blåmögel.

Julmustkokta dadlar

10 st kärnfria dadlar
1 dl russin
pepparkakskryddor, kardemumma, kanel och nejlikor (krydda efter eget tycke)
1 halv 33 cl flaska julmust

Koka samman i ca 25 min.

Hälsningar, Jenny

Lämna en kommentar