Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Födelsedag med pepparkaksbrie!

Idag fyller mina små killar två år och jag har bjudit hem lite släktingar på varm soppa och gott bröd. Men självklart vill jag fira med er kära läsare också och det gör jag genom att tipsa om ett gott glöggtillbehör som jag har tänkt att börja vårt födelsedagsfirande med.

Pepparkaksfylld Brieost

Blanda naturell färskost med krossade Kung Oscars pepparkakor, efter eget tycke och smak, till en smidig smet.
Dela en liten brieost på mitten och bred ut ostkrämen jämt över underdelen, lägg på överdelen och låt osten vila kylskåpskallt över natten så att smakerna sätter sig.

Mums, och läs nu ostkalendern. Massa kul och lärorikt under december månad!

Lämna en kommentar