Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Härliga tider

Tiden springer ifrån mig för tillfället men det är kul, hösten är min absolut mest upptagna årstid och jag älskar det men mitt bloggande hamnar därför efter ibland.

Här kommer i alla fall tre roliga bitar från min vardag, det nya kexet från Utvalda med surdeg och havssalt, en Kvibille ädel special som gick ut i datum den 2 september 2013 tillsammans med en marmelad på fikon och valnötter, jag säger bara mums!

Osten har förgyllt alla besökare vi har haft på ostlagret under veckan, ett gäng härliga gubbar som var nyfikna på ost och vårt företag samt en större grupp med kunder som min kollega Lena Magneby guidade i rödvin och ost.

Måste springa, klockan tickar!

Lämna en kommentar