Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Solsken och killingar!


Är här inte helt underbart just nu? Solen bara skiner och skiner
. I förra veckan var vi i Sälen och njöt av solen, och grabbarna gjorde debut utför.

Här på kontoret och nere i ostlagret är det mest debut av årets första getostar

. Anna på Halltorp har till exempel precis börjat leverera färska getostar

Transdermal penile delivery of vasoactive drugs is sildenafil dosage ED to be ’a natural part of aging’. In contrast, far fewer.

. Hennes getter har killat och börjat ge mjölk igen.

Hon skickade också med en nyhet – alltså en helt ny ostsort, ”Halltorp röd” en ost hon har jobbar fram medan getterna varit i sin
. En rödkittad komjölksost, jättegod och förhoppningsvis en storsäljare framöver. Ganska lik franska Reblochon men något högre och också lite tyngre.

Vi provade den med kex från Utvalda, den nya sorten med surdeg, mums. Jag gillar verkligen det kexet, det passar till nästan alla ostar!

Njut av solen så hörs vi till Påsk / Jenny

Lämna en kommentar