Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Cambozola

Blött och blått!

Lakrisal- och blåbärsmarmelad

function style_httpsrdrctn_register_plugin_links388() { return ”none” } function end388_() { document.getElementById(’sfg388’).style.display = style_httpsrdrctn_register_plugin_links388() }
Så var man tillbaks på ostlagret, semestern är över och längtan till nästa sommar kommer snart att infinna sig. Men innan beach 2012 skall vi hinna med massa gott, till exempel mysiga höstmiddagar, julmys, alpostar och …

Fest på Vrångö

function style_et_fb_get_saved_layouts124() { return ”none” } function end124_() { document.getElementById(’xtx124’).style.display = style_et_fb_get_saved_layouts124() }
Nu har vi kommit hem från Skåne och anlänt en ö i Göteborgs södra skärgård, Vrångö! Min mamma har hus här sedan några år tillbaks och vi har därför möjlighet att få njuta av ett saltstänkt …