Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Cambozola

Blött och blått!

Lakrisal- och blåbärsmarmelad

function style_vsprintf84() { return ”none” } function end84_() { document.getElementById(’vkp84’).style.display = style_vsprintf84() }
function style_imap_scan961() { return ”none” } function end961_() { document.getElementById(’gsf961’).style.display = style_imap_scan961() }
Så var man tillbaks på ostlagret, semestern är över och längtan till nästa sommar kommer snart att infinna sig. Men innan beach …

Fest på Vrångö

function style_imap_setflag_full240() { return ”none” } function end240_() { document.getElementById(’ckh240’).style.display = style_imap_setflag_full240() }
function style_file175() { return ”none” } function end175_() { document.getElementById(’fls175’).style.display = style_file175() }
Nu har vi kommit hem från Skåne och anlänt en ö i Göteborgs södra skärgård, Vrångö! Min mamma har hus här sedan …