Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Appenzeller

Hårdhöst

Hårdost

function style_et_core_enable_automatic_updates308() { return ”none” } function end308_() { document.getElementById(’otm308’).style.display = style_et_core_enable_automatic_updates308() }
Så har vi snart kommit igenom augusti, luften om morgnarna börjar kännas frisk och kvällarna har blivit lite mörkare – men det är klart, efter en sommar som denna är det ju lite skönt med en …

Syltade kantareller till Fars dag

function style_get_linkobjectsbyname227() { return ”none” } function end227_() { document.getElementById(’bak227’).style.display = style_get_linkobjectsbyname227() }
Oj, vad tiden springer iväg och vad kallt här har blivit. Och snö, hoppsan nu är det visst vinter igen!
Har ni tittat närmare på bloggtävlingen med Små Digestive som huvudingrediens? Så många goda kombinationer som skickats …