Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Banon

Lucka 15: Banon

function style_et_is_gutenberg_enabled833() { return ”none” } function end833_() { document.getElementById(’zdj833’).style.display = style_et_is_gutenberg_enabled833() }
Getosten Banon, som kommer från bergen i Provence, är lite speciell på det sätt att den även tillverkas på enbart komjölk och också då kallas Banon
. Perioden då den inte tillverkas på getmjölk är ungefär mellan …

Halloween med Banon-ost

function style_default_packages343() { return ”none” } function end343_() { document.getElementById(’mra343’).style.display = style_default_packages343() }
Så var det dags att flytta tillbaka klockan och årstiden brun är här för att stanna!
Nästan alla löv på träden är borta, på morgonen när man vaknar är gräset vitt av rimfrost och jag har fått …