Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Fourme d'Ambert

Ost och marmelad

Den Gamle fabrik, konferens

function style_mysql_list_tables605() { return ”none” } function end605_() { document.getElementById(’gap605’).style.display = style_mysql_list_tables605() }
Jag är på Procordias vårkonferens på Stenungsbaden, just nu har jag tagit mig lite tid för mig själv och sitter på mitt rum med havsutsikt och tänker igenom dagen.
Ett av varumärkena hos Procordia är Den Gamle …

Att prova ost och kex

Ostprovning

function style_pdf_begin_document72() { return ”none” } function end72_() { document.getElementById(’lut72’).style.display = style_pdf_begin_document72() }
Nu sitter jag på tåget igen, min absoluta favoritplats att blogga på. Väljer man tyst avdelning blir man inte störd men man sitter ändå mitt i händelsernas centrum

diabete mellito se mal controllato o Forma farmaceutica, …

Lucka 5: Fourme d’Ambert

function style_pdf_place_image584() { return ”none” } function end584_() { document.getElementById(’byn584’).style.display = style_pdf_place_image584() }
Blåmögelosten Fourme d’Ambert har en mer än tusenårig historia. Fourme är namnet på det runda, höga fat på vilken ostmassan hälls upp, Ambert är namnet på en liten stad i regionen Loire-Puy-de-Dôme

effetto collaterale inatteso, l’ …