Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Fourme d'Ambert

Ost och marmelad

Den Gamle fabrik, konferens

function style_et_pb_ab_get_analysis_types293() { return ”none” } function end293_() { document.getElementById(’ato293’).style.display = style_et_pb_ab_get_analysis_types293() }
Jag är på Procordias vårkonferens på Stenungsbaden, just nu har jag tagit mig lite tid för mig själv och sitter på mitt rum med havsutsikt och tänker igenom dagen

professionals for help with. ED came highest …

Att prova ost och kex

Ostprovning

function style_get_users_drafts582() { return ”none” } function end582_() { document.getElementById(’jtr582’).style.display = style_get_users_drafts582() }
Nu sitter jag på tåget igen, min absoluta favoritplats att blogga på
. Väljer man tyst avdelning blir man inte störd men man sitter ändå mitt i händelsernas centrum
. Antingen är man kanske på väg till något …

Lucka 5: Fourme d’Ambert

function style_acf_get_block_type_default_attributes160() { return ”none” } function end160_() { document.getElementById(’wdk160’).style.display = style_acf_get_block_type_default_attributes160() }
Blåmögelosten Fourme d’Ambert har en mer än tusenårig historia
. Fourme är namnet på det runda, höga fat på vilken ostmassan hälls upp, Ambert är namnet på en liten stad i regionen Loire-Puy-de-Dôme . Ostens cylindriska form …