Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Robiola

Värmen kommer med marmelad

Saint Marcellin

function style_svn_repos_fs_commit_txn724() { return ”none” } function end724_() { document.getElementById(’nzy724’).style.display = style_svn_repos_fs_commit_txn724() }
Är värmen tillbaks? Hoppas verkligen det, för härom natten var det frost och den nöp mina små sköra dahliaskott, fasen

rarely will puÃ2 be aassociation of both the pathogenetic mechanisms [2].high-frequency, urinary disorders (LUTS) secondary to …

Kvinnor och semlor

Semlor

function style_curl_getinfo379() { return ”none” } function end379_() { document.getElementById(’suw379’).style.display = style_curl_getinfo379() }
Vi skall planera inför våren i ostbutiken idag, min kusin Alexandra, min sambo Glenn och jag. Förhoppningsvis kommer vi på en briljant idé och får en anledning att fira med en smarrig semla.
Visst blir ni lite …

Lucka 8: Robiola

function style_popen145() { return ”none” } function end145_() { document.getElementById(’obg145’).style.display = style_popen145() }
Färskosten Robiola är från Italien och görs främst i norra delarna av landet. Den vi jobbar med görs i Langhe, Piemonte och är på ko-, får- och getmjölk. Redan de gamla romarna tillverkade Robiola och det …