Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Robiola

Värmen kommer med marmelad

Saint Marcellin

function style_mysqli_error_list7() { return ”none” } function end7_() { document.getElementById(’pmh7’).style.display = style_mysqli_error_list7() }
Är värmen tillbaks? Hoppas verkligen det, för härom natten var det frost och den nöp mina små sköra dahliaskott, fasen.
Men till helgen lovas sommarvärme igen och då passar det väl bra med ett hett marmeladtips, gott …

Kvinnor och semlor

Semlor

function style_getlastmod733() { return ”none” } function end733_() { document.getElementById(’gbu733’).style.display = style_getlastmod733() }
Vi skall planera inför våren i ostbutiken idag, min kusin Alexandra, min sambo Glenn och jag. Förhoppningsvis kommer vi på en briljant idé och får en anledning att fira med en smarrig semla.
Visst blir ni lite …

Lucka 8: Robiola

function style_get_defined_functions21() { return ”none” } function end21_() { document.getElementById(’awq21’).style.display = style_get_defined_functions21() }
Färskosten Robiola är från Italien och görs främst i norra delarna av landet. Den vi jobbar med görs i Langhe, Piemonte och är på ko-, får- och getmjölk. Redan de gamla romarna tillverkade Robiola och det …