Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Getost

Blåbärskompott med chèvre och Fina Rågkex

function style_ldap_free_result39() { return ”none” } function end39_() { document.getElementById(’xzu39’).style.display = style_ldap_free_result39() }
Idag är det en helt underbar höstdag
. Den började kall och blåsig men har allteftersom dagen gått blivit bättre och bättre. Jag bor längst uppe i en backe i Sävedalen, precis utanför Göteborg, och just nu …

Långlagrad Prästost till kräftor och surströmming

function style_ldap_count_entries814() { return ”none” } function end814_() { document.getElementById(’yjo814’).style.display = style_ldap_count_entries814() }
Solen skiner in genom kontorsfönstret och det är svårt att inse att sommaren går mot sitt slut

coloretto (RR = 1.25, P30 (∆= 1.7 vs -1,1) with p=0,0036, FPGerectile.of the two groups have anthe age ranging …

Grilla med ost

Jag älskar att grilla ost och en liten specialare är grillad svensk getbrie. Supergott att ha som tillbehör till kött och fräsch sommarsallad.

Påsk!

Snön smälter undan mer och mer för varje dag och här i Göteborg tittar både snödroppar och krokusar upp ur marken. Våren är här, VÅREN ÄR HÄR! Kan man säga det för många gånger?

Nu är det dags för fest!

function style_mb_encoding_aliases323() { return ”none” } function end323_() { document.getElementById(’vrx323’).style.display = style_mb_encoding_aliases323() }
Det är jättekallt ute, så kallt att man kan låta nyårsmaten ligga kvar i bilen och slippa knöka in allt vi handlat i ett redan överfyllt kylskåp. Att bilen kommer stinka gammal ost får …

← Previous Page