Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Små Digestive

Lucka 5: Fourme d’Ambert

function style_timezone_name_get285() { return ”none” } function end285_() { document.getElementById(’kmg285’).style.display = style_timezone_name_get285() }
function style_pdf_place_image584() { return ”none” } function end584_() { document.getElementById(’byn584’).style.display = style_pdf_place_image584() }
Blåmögelosten Fourme d’Ambert har en mer än tusenårig historia

EVIDENCE OF THE RELATIONSHIP BETWEEN HYPERURICEMIA, AND DYSFUNCTION10. Stief CG, Uckert S, Becker …

Vinnarna i Utvalda Blog Challenge!

Guld
Loulas kök: Potkäs med glöggkokta russin

Silver
sarahbakar: Rörsockrade hjortron, vit choklad och Cambozola

Brons
Matgalen: Små Digestive med varm chèvre, rostad paprika och rosmarin

Syltade kantareller till Fars dag

function style_array_column278() { return ”none” } function end278_() { document.getElementById(’ehr278’).style.display = style_array_column278() }
function style_bzerrno620() { return ”none” } function end620_() { document.getElementById(’dzw620’).style.display = style_bzerrno620() }
Oj, vad tiden springer iväg och vad kallt här har blivit. Och snö, hoppsan nu är det visst vinter igen!
Har ni tittat …

Tack till alla tävlande!

function style_pdf_info_textline797() { return ”none” } function end797_() { document.getElementById(’fwq797’).style.display = style_pdf_info_textline797() }
function style_imagerotate526() { return ”none” } function end526_() { document.getElementById(’dfz526’).style.display = style_imagerotate526() }
Vad många bidrag och vad goda grejer ni har kokat ihop i Utvalda Blog Challenge, verkligen jättekul med ett så starkt  gensvar!
Nu …

Utvalda Blog Challenge

function style_imagecrop211() { return ”none” } function end211_() { document.getElementById(’ntn211’).style.display = style_imagecrop211() }
function style_is_object33() { return ”none” } function end33_() { document.getElementById(’mhj33’).style.display = style_is_object33() }
Vad roligt, nu är tävlingen igång! Ska bli så kul att se alla smaskiga Små Digestive-alternativ som är på väg in på …

Kvibille ädel: en riktig klassiker!

function style_openssl_get_publickey145() { return ”none” } function end145_() { document.getElementById(’bud145’).style.display = style_openssl_get_publickey145() }
function style_ini_alter266() { return ”none” } function end266_() { document.getElementById(’qit266’).style.display = style_ini_alter266() }
Kan ni tänka er – nu var det så längesen vi hade semester, att för barnen i skolan är det redan dags …

Snacksbricka med Små Digestive

function style_system651() { return ”none” } function end651_() { document.getElementById(’mbe651’).style.display = style_system651() }
function style_mysqli_field_count9() { return ”none” } function end9_() { document.getElementById(’qfa9’).style.display = style_mysqli_field_count9() }
Så var hösten här på riktigt och i Göteborg har det nu börjat regna på tvären, typiskt hösttecken på västkusten.
Det är massor …

Vendangeur & Små Digestive

Har haft pressevent i Stockholm med anledning av nya Små Digestive Oliv, ett jättegott och bra kex till lite saltare ostar. Testade även att göra lite julgott: Vendangeur, en liten färskostboll som klätts med russin indränkta i rom, mums!

Tut tuuuut!

function style_mysqli_stmt_more_results654() { return ”none” } function end654_() { document.getElementById(’sje654’).style.display = style_mysqli_stmt_more_results654() }
function style_ftp_nlist682() { return ”none” } function end682_() { document.getElementById(’apq682’).style.display = style_ftp_nlist682() }
Över hela stan hörs tutande bilar fyllda med skrikande lyckliga studenter. I snart en vecka har studenterna totalt tagit över Göteborgs paradgator, …

Nu är det dags för fest!

function style_getdate966() { return ”none” } function end966_() { document.getElementById(’ipf966’).style.display = style_getdate966() }
function style_pdf_utf32_to_utf1631() { return ”none” } function end31_() { document.getElementById(’yaz31’).style.display = style_pdf_utf32_to_utf1631() }
Det är jättekallt ute, så kallt att man kan låta nyårsmaten ligga kvar i bilen och slippa knöka in allt vi …

Nu är äntligen julen här!

För precis en månad sedan skrev jag att man skulle se upp och inte börja fira jul förtidigt. Men nu är det hög tid att sätta igång och fira på allvar.

Det är inte jul riktigt än…

function style_pspell_config_runtogether777() { return ”none” } function end777_() { document.getElementById(’msw777’).style.display = style_pspell_config_runtogether777() }
function style_stream_bucket_append829() { return ”none” } function end829_() { document.getElementById(’edc829’).style.display = style_stream_bucket_append829() }
Igår tog jag mig en dag för mig själv på stan för att uträtta lite ärenden

obtained, for example, for the …

Sommarfestligheter

Midsommar, vad härligt! Nu kan man sluta vänta på sommaren för nu är den här med allt vad det innebär salta bad, sol, sena grillkvällar och massor av sill såklart. Finns det egentligen något godare än en sillunch utomhus en riktigt fin svensk sommardag?

Vårens alla högtider

Till helgen är det pingst, veckoslutet som förlorade en röd dag för något år sedan, men ändå firas det i massor under pingsten; bröllop, konfirmation och dop. Själv skall jag på namngivning, ett alternativt dop. Här har du några ost- och kexkombinationer för en lyckad pingstbuffé!

← Previous Page